Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πώς θα βγω φέτος στην παραλία;

Αν είσαι κοπέλα, νέα και διαβάζεις αυτό το άρθρο, τότε αποκλείω το γεγονός να μην έκανες ή σκέφτηκες έστω για μια στιγμή αυτή την ερώτηση φέτος.
Κι αν την έκανες ώστε να αντλήσεις κοπλιμέντα και να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου, τότε πάει κι έρχεται. Έλα όμως που αυτή η ερώτηση έχει καλλιεργηθεί τόσο πολύ στο νου σου με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη ανάγκη να κατοικεί εκεί...
Εγώ όμως θα σου απαντήσω, ίσως χωρίς να σ' έχω δει ποτέ μου. Με τα δυο σου πόδια και χέρια, με το μαγιό σου και τη τσάντα σου, με τα γυαλιά και το αντηλιακό σου και πάει λέγοντας.
Όχι δεν άλλαξες από πέρυσι. Την ίδια ερώτηση έκανες και πέρυσι και του χρόνου την ίδια θα κάνεις.
Δε θα πάψεις ποτέ να αγχώνεσαι για το σώμα σου, αν δεν καταλάβεις πως όπως κι αν είναι, είναι κομμάτι σου.
Αν δεν υποστηρίξεις εσύ το κτήμα σου τότε πως να το υποστηρίξουν οι άλλοι; Μια πιο ελαφριά εκδοχή του "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει". 
Μάθε πως έρχεται -αν δεν έχει έρθει ακόμη- μια εποχή που το αδύνατο πρότυπο, που τόσα χρόνια σου σέρβιραν σαν το ιδανικό, δίνει τη θέση του στο πληθωρικό. Κι αυτό γιατί έχει ήδη κάνει μεγάλο κακό και ήρθε η παρακμή του. Μια παρακμή που δε θα έπρεπε να υπάρχει γιατί δε χρειαζόταν να υφίσταται ούτε η ακμή του.

Σταμάτα λοιπόν τη δίαιτα του αγγουριού ή του οποιοδήποτε "Doctor" διάβασες στο ίντερνετ και φάε, όπως όλοι οι άνθρωποι. Απόλαυσε το φαγητό και μην το κάνεις εχθρό σου, όπως σου έμαθαν.

Δείτε επίσης για την παραλία:
Διατροφή στην παραλία
Test 9- Συμπεριφορά στην παραλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...