Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σαλάτα του Σεφ



Μισό μαρούλι
1 μέτρια ντομάτα
1 μικρό αγγούρι
1 βρασμένο αυγό
1 φέτα κίτρινο τυρί χαμηλό σε λιπαρά
1 φέτα γαλοπούλα

Υλικά για τη σως

2 κουταλιές του γλυκού μαγιονέζα light
Λίγη μουστάρδα
Λίγη κέτσαπ


Διατροφικές πληροφορίες
Θερμίδες
259 Kcal
Πρωτεΐνες
20.16 g
Λίπη
14.97 g
Υδατάνθρακες
10.93 g

Αν και αποκαλείται σαλάτα, η «σαλάτα του Σεφ» αν παρασκευαστεί με τον παραδοσιακό τρόπο των εστιατορίων, μπορεί να καταλήξει σε μία «μπόμπα» θερμίδων καθώς μπορεί να φτάσει τις 600 θερμίδες ανά μερίδα. Με αυτή τη συνταγή καταφέρνουμε να μειώσουμε τις θερμίδες αλλά και τα λιπαρά χωρίς ταυτόχρονα να μειώνουμε τη νοστιμιά της σαλάτας. Τα υλικά αντιστοιχούν σε μία μερίδα! Μπορείτε να την καταναλώσετε ως βραδινό γεύμα καθώς είναι ένα ελαφρύ, πλήρες, γευστικό  αλλά και χορταστικό γεύμα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά! Δοκιμάστε την! Εύκολη και γρήγορη στην ετοιμασία, δε θα σας απογοητεύσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...